HUNGÁRIA JUNIOR CHAMPION (HJCH)

Oklevél és kupa

Teljesítésének feltétele 9-18 hónapos kor között 3, Magyarországon a MEOE által rendezett kiállításon kapott HPJ vagy Fiatal Klubgyőztes cím, amelyek közül egyet legalább nemzetközi vagy klubkiállításon kell elérni, két különböző bírótól. A Hungária Junior Champion cím nem jogosít a champion osztályba történő nevezéshez, a Champion kiállításon azonban ennek a címnek a birtokában már lehet nevezni a kutyát.


HUNGÁRIA CHAMPION (HCH)

oklevél és kupa

Munkavizsgára kötelezett fajták esetében:
Három CAC cím, amelyet a kutya Magyarországon a MEOE által rendezett kiállításon növendék-, nyílt-, munka-, vagy külföldi tulajdonban lévő kutyák champion osztályban elért, két különböző bírótól. A három CAC cím közül egyet nemzetközi vagy klubkiállításon kell megszerezni. Az első és az utolsó CAC cím között egy évnek el kell telnie.
Munkavizsga eredmény, amely a fajtára előírt munkavizsga teljesítését jelenti, az adott munkavizsgán elérhető maximális pontszám 75%-a.

Munkavizsgára nem kötelezett fajtáknál:
Magyarországon a MEOE által rendezett kiállításon a növendék-, nyílt-, munka-, vagy külföldi tulajdonban lévő kutyák champion osztályban elért négy CAC cím, melyek közül az egyiket nemzetközi CACIB, vagy klubkiállításon kell megszerezni, három különböző bírótól. Az első és az utolsó CAC között egy évnek el kell telnie. 

HUNGÁRIA GRAND CHAMPION
oklevél és kupa

Idegen nyelvű megnevezése /együtt használva a magyarral/ HUNGÁRIA GRAND CHAMPION. A Hungária Champion cím birtokában Magyarországon a MEOE által rendezett kiállításon a champion osztályban elért három győztes cím és ezen kívül szintén a champion osztályban a győztes cím elérése után egy fajtagyőztes cím is.

HUNGÁRIA SHOW CHAMPION (HSCH)

Feltételei:
növendék, nyílt vagy champion osztályban elért – 6 db CAC cím,amelyek közül 3 db-ot Magyarországon rendezett nemzetközi CACIB kiállításon, vagy hazai klubkiállításon 3db-ot Magyarországon rendezett országos CAC kiállításon kell elérni, egy év eltelte az első és az utolsó cím között 3 különböző bíró
A cím kiadásához először a 2001. évben elért címek vehetők figyelembe.
E cím birtokában a kutya nevezhető bármely FCI kiállításon champion osztályba, illetve a MEOE által évenként egy alkalommal megrendezett Champion Kiállításra is.

VETERÁN CHAMPION (VCH)

Feltételei:
3 db, veterán osztályban szerzett CAC cím, amelyek közül 1 db-ot Magyarországon rendezett nemzetközi CACIB kiállításon, vagy hazai Klubkiállításon, 2 db-ot országos CAC kiállításon kell elérni 2 különböző bírótól. A cím kiadásához először a 2001. évben elért címek vehetők figyelembe.

A Veterán Champion cím nem jogosít a champion osztályba történő nevezéshez.
96/2002. sz. (04.16.) MEOE O.E. határozat 

NEMZETKÖZI SZÉPSÉGCHAMPIONÁTUS

Int.CH.de Beauté: oklevél 

Munkavizsgára kötelezett fajták:
Két CACIB (már az FCI-től visszaigazolt) cím, két különböző országból, az első és az utolsó cím között egy év eltelt, két különböző bíró adta a címeket, illetve a fajtára előírt munkavizsga teljesítése a szükséges munkavizsgán elérhető maximális pontszám 75%-ával. 

Munkavizsgára nem kötelezett fajták:
Négy CACIB (FCI-től már visszaigazolt) cím, legalább három különböző országból. Az első és az utolsó CACIB között egy évnek el kell telnie és három különböző bírótól kell megszerezni ezt.